A Papás-Babás - eredeti címén Baby Daddy - 2012-ben bemutatott amerikai televíziós sorozat. A műsor alkotója Dan Berendsen, a történet pedig egy baráti társaságról szól, amelynek egyik tagjának egy babát kell felnevelnie.

A szerzők közt megtalálható Dan Berendsen, Heidi Clements, Kirill Baru, Eric Zimmerman és Frank Pines. A rendezést Michael Lembeck vállalta magára, mely jó döntésnek bizonyult.

A sorozatot az Amerikai Egyesült Államokban a Freeform adta le 2012. június 20. és 2017. május 22. között, Magyarországon először az M2 Petőfi TV mutatta be 2017. február 18-án,[1] majd később a Comedy Central Family folytatta.

Cselekmény

A történet főszereplője Ben Wheeler, egy New York-i agglegény aki barátjával, Tucker Dobbs-szal és testvérével, Dannyvel tölti mindennapjait egy albérletben. Ám minden megváltozik, amikor az ajtó előtt egy kisbabát találnak – a babát Emmának hívják és Ben félrement korábbi barátnőjének gyereke, aki viszont a karrierjére összpontosítana inkább, ezért Bennél hagyja a gyereket. A srácnak még nem volt dolga csecsemőkkel, de lakótársai és basáskodó anyja, Bonnie segítségével igyekszik talpon maradni.

Képekben

Adatok

Státusz
Eredeti nyelv
Eredeti cím
Baby Daddy

Hozzászólás a cikkhez

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét