Fülöp herceg a dráma ellenére “rendkívüli szeretettel gondolt” unokájára, Harry hercegre

Harry herceg és Meghan Markle
Harry herceg és Meghan Markle
A cikk az
támogatásával jött létre

Egy igazi kötelék. Bár Harry herceg kapcsolata a családjával az utóbbi időben feszült volt, nagyapja, Fülöp herceg nagyon szerette őt.

“[Philip] és Harry nagyon szoros kapcsolatban voltak” – derül ki a Us Weekly legújabb számából. “Bár lehet, hogy nem tudtak kommunikálni élete utolsó évében, Fülöp rendkívül szeretettel gondolt az unokájára, és fordítva.”

Edinburgh hercege április 9-én, pénteken hunyt el 99 éves korában. Nagyapja halála után a 36 éves Harry Angliába repült, hogy részt vegyen a temetésen, amelyre április 17-én, szombaton kerül sor. Sussex hercege azóta nem jött vissza az Egyesült Királyságba, hogy feleségével, Meghan Markle-lel 23 hónapos fiukkal, Archie-val Amerikába költöztek, miután 2020-ban visszaléptek királyi feladataiktól.

A 39 éves egykori színésznő jelenleg a pár második gyermekével, egy kislánnyal várandós, aki Fülöp 11. dédunokája lesz. Az orvos utasítására Meghan nem csatlakozott a férjéhez a óceán túloldalára tett utazásán.

Nem sokkal azután, hogy az év elején véglegesítették a királyi feladatoktól való távolmaradásukat, Meghan és Harry leültek egy interjúra a CBS-en, amelyet március 7-én sugároztak. Az interjú során arról beszéltek, hogy egyenlőtlen bánásmódban részesültek a királyi családnál. A Buckingham-palota napokkal később reagált a vádakra.

“Az egész család szomorúan fogadja, milyen nagy kihívást jelentett az elmúlt néhány év Harry és Meghan számára”

“Harry, Meghan és Archie mindig is nagyon szeretett családtagok lesznek.”

olvasható a március 9-én kiadott közleményben

Nagyapja halála után egy másik forrás szerint, Harry szomorú volt, hogy nem volt ott Fülöp utolsó napjaiban.

“Harry bűnösnek érzi magát, amiért nem volt ott, hogy személyesen mondjon búcsút Fülöp hercegnek”

mondta a bennfentes

Miután megtudta Fülöp halálának hírét, Sussex hercege és hercegnéje egy rövid tisztelgést tett közzé az Archewell jótékonysági szervezet honlapján.

Hozzászólás a cikkhez

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét