A Pécsi Lőtér ad otthont a nagy múlttal rendelkező Pécs Városi Lövész Klubnak, amelynek tagjai közt több Európa- és világbajnok, olimpikon és számtalan magyar bajnok sportlövő is megtalálható. A sportlövészet nagy hagyományokra tekint vissza városunkban, ezért is tartjuk fontosnak, hogy a tehetséges sportolók jó körülmények között tudjanak edzeni és felkészülni a versenyekre. Csonka Zsófia is ezen a lőtéren kezdte meg sportolói karrierjét, aki a lőtér falai között már a második olimpiájára készül. A Pécs Városi Lövész Klubban versenysport és szabadidősport szakosztályok is működnek családias légkörben, egy olyan lőtéren, amely az országban szinte egyedülálló színvonalú. Az egyesület vezetőségének legfőbb célja az, hogy már gyermekkorban megtanítsák a fegyverek tiszteletét, használatát, és ezzel rengeteg felejthetetlen élményt biztosítsanak minden sportlövőnek. A puska, pisztoly, feketelőporos szakosztályokban mindenki megtalálhatja a magának leginkább megfelelő fegyvernemet, valamint a szakemberek segítségével akár eredményes sportolóvá is válhat.

A klub új tervei között szerepel a mozgáskorlátozottak sportolási lehetőségének megteremtése és a létesítmény fejlesztése, hogy a pécsi lőtér egyik fontos bázisa lehessen az ország sportlövészetének.

A Pécs Városi Lövész Klub egész évben várja mindazok jelentkezését, akik a sportlövészet iránt érdeklődnek. Gyermekek 10 éves kortól jelentkezhetnek. A facebook-on Pécs Városi Lövész Klub néven megtalálható az egyesület a folyamatosan frissülő fotókkal és hírekkel.

Elérhetőségek

Cím:

Pécs, Nyírfa u. 34, 7622 Magyarország

Pécs Városi Lövész Klub

Telefon:+36 (20) 949 58 40

Létesítményvezető

Telefon:+36 (30) 952 85 96
E-mail:loter@psnzrt.hu

Adatok

Kategória
Terasz
Város
SZÉP kártya
Parkolás
Wi-Fi
Légkondícionálás
Kisállat
Beszélt nyelv

Hozzászólás a cikkhez

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét